Gerontološki tulum

Grad Zagreb, Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom u suradnji sa Zakladom  Zajednički put povodom obilježavanja Međunarodnog dana starijih osoba desetu godinu zaredom tradicionalno organizira manifestaciju pod nazivom Gerontološki tulum.
Manifestacija će se održati u utorak, 1. listopada 2013. na Trgu Nikole Šubića Zrinskog (Zrinjevac) u vremenu od 10,00 do 13,00 sati.
I ove godine u parku Zrinjevac održat će se  jubilarni deseti Gerontološki tulum na kojem će se prezentirati projekti i programi namijenjeni starijim osobama, ali i onima koji će tek postati dio naše najmudrije generacije.
U bogatom trosatnom programu koji će se istovremeno odvijati u paviljonu Zrinjevca i na štandovima, sudionici će nam prikazati što sve rade i što su sve naučili na različitim aktivnostima koje polaze, počevši od plesnih i rekreativnih radionica do kulturno-umjetničkih društava koja predstavljaju prošlost, sadašnjost i budućnost kulturnog dobra našeg Zagreba i okolice.
Na štandovima će svoj rad prezentirati domovi za starije i nemoćne osobe, udruge i mnogi drugi, uključujući i naš Mobilni tim za palijativnu skrb pa vas pozivamo da nas posjetite.
Top
Doniraj