Vaša donacija, vaš čin ljubavi!

Baš Vi i ljudi poput Vas razlog su što udruga La Verna već 15 godina besplatno pruža pomoć i podršku umirućima i njihovim obiteljima.

Rezultat Vaše donacije je potpuno besplatna pomoć našim korisnicima tako da niti jedan čovjek ne umre osamljen, već u ozračju ljubavi, mira i pažnje.

HVALA!

Odaberi iznos


IBAN: HR3523400091111260602
OPIS PLAĆANJA: DONACIJA ZA ČIN LJUBAVI

Vašu donaciju možete uplatiti i skeniranjem 2D koda:

 

Podaci o prodajnom mjestu:

Volonteri u palijativnoj skrbi La Verna
14. Podbrežje 15, Zagreb, Hrvatska
OIB: 69824424463
tel. 00385015588917
e-mail:

Izjava o zaštiti prijenosa osobnih podataka

Zaštita osobnih podataka u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679-Uredba te provedbe Opće uredbe o zaštiti podataka

WSPay kao izvršitelj provođenja autorizacije i naplate kreditnih kartica postupa s osobnim podacima u svojstvu izvršitelja obrade te sa osobnim podacima postupa u skladu sa Općom uredbom o zaštiti podataka Europskog parlamenta i Vijeća broj 2016/679 te prema strogim pravilima PCI DSS L1 regulative o zaštititi upisa i prijenosa podataka.

WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Osobni podaci koji se koriste u svrhu autorizacije i naplate odnosno u izvršavanja obveza iz Ugovora ili temeljem Ugovora, smatraju se povjerljivim podacima.

Za izvršenje Ugovora (autorizacije i naplate) potrebni su sljedeći osobni podaci kupca:

 • Ime i prezime
 • E-mail
 • Telefon
 • Adresa
 • Mjesto
 • Poštanski broj
 • Država
 • Vrsta kartice
 • Broj kartice
 • Vrijeme trajanja kartice
 • CVV kod kartice

WSPay ove osobne podatke ne obrađuje niti koristi osim u svrhe izvršenja ugovora autorizacije i naplate.

WSPay jamči ispunjavanje svih uvjeta određenih važećim propisima o zaštiti osobnih podataka za izvršitelje obrade osobnih podataka, a osobito poduzimanje svih potrebnih tehničkih, organizacijskih i sigurnosnih mjera a to naročito potvrđuje i PCI DSS L1 certifikatom.

Izjava o korištenju WSPay-a

Laverna.hr koristi WSPay za online plaćanja.

WSPay je siguran sustav za online plaćanje, plaćanje u realnom vremenu, kreditnim i debitnim karticama te drugim načinima plaćanja. WSPay kupcu i trgovcu osiguravaju siguran upis i prijenos upisanih podataka o karticama što podvrđuje i PCI DSS certifikat koji WSPay ima. WSPay koristi SSL certifikat 256 bitne enkripcije te TLS 1.2 kriptografski protokol kao najviše stupnjeve zaštite kod upisa i prijenosa podataka.

Izjava o zaštiti i prikupljanju osobnih podataka i njihovom korištenju

Laverna.hr obavezuje se pružati zaštitu osobnim podacima donatora, na način da prikuplja samo nužne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima koji su nužni za ispunjenje naših obveza; informira kupce o načinu korištenja prikupljenih podataka, redovito daje kupcima mogućnost izbora o upotrebi njihovih podataka, uključujući mogućnost odluke žele li ili ne da se njihovo ime ukloni s lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi se podaci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici Laverna.hr i poslovni partneri odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

Izjava o prihvaćanju uvjeta poslovanja

Donacijom korisnik prihvaća navedene uvjete poslovanja.

Od srca zahvaljujemo svim institucijama, poduzećima i građanima koji su prepoznali vrijednost našega rada i podržavaju nas svojim donacijama!

Sve aktivnosti financiraju se isključivo donacijama. Ako ste prepoznali vrijednost našeg rada, molimo vas da nas podržite kako bismo i dalje mogli pomagati teško bolesnim sugrađanima i njihovim obiteljima.

Svoj prilog možete dati jednokratnom uplatom, bilo osobno u banci, putem internet bankarstva ili preko aplikacije KEKS Pay (QR kod na ovoj stranici). Ako nas želite podupirati mjesečno, možete ugovoriti trajni nalog osobnim odlaskom u banku ili putem internet bankarstva.

 

 

 

Pratite nas!
Top
Doniraj