Uz krilaticu Volonteri su začin palijative, a palijativa je začin društva“ od 11. rujna 2020. provodimo akciju u sklopu koje možete donirati začinsko bilje palijativnim bolesnicima kao znak pažnje i potpore.

Ispunjavanjem obrasca i uplatom donacije udruzi nekome možete uljepšati dan i pružiti potporu kada im je najpotrebnije. Volonteri udruge dostavit će lončanicu sa začinskim biljem bolesniku kojeg poznajete, a u suprotnom će samostalno izabrati nekoga koga obilaze.

S obzirom na epidemiološku situaciju, bolesnici su dodatno izolirani od društva, čime ova akcija za njih ima još veću važnost u trenutcima kada im je potrebna ljudska toplina.

Pokažimo im da nisu zaboravljeni i napušteni, već da se imaju kome obratiti za pomoć i podršku!

Kako uplatiti

Naziv: Volonteri u palijativnoj skrbi La Verna
Sjedište: 14. Podbrežje 15, Zagreb
IBAN: HR9324020061500083178
Za uplate iz inozemstva: SWIFT/BIC: ESBCHR22

KEKS Pay QR kod:

 

 

 

 

 

Napomena o zaštiti osobnih podataka
Ovi osobni podaci koriste se povjerljivo i samo u određenu svrhu. Vaši osobni podaci dostupni strogo ograničenom broju osoba, te naglašavamo da u svakom trenutku možete povući ovu privolu.
Prijenos ovih osobnih podataka trećim stranama se ne provodi, izuzev ako postoji zakonska obveza ili nalog službenog tijela, kada se ti osobni podaci mogu proslijediti nadležnom tijelu.

 

Pratite nas!
Top